Neuheiten

VØ - klistermærke

23-08-2019

Indsamling omkring et elsket symbol

fra 23. august og til 28. september vil der blive solgt VØ-Klistermærker som en del af en indsamling til velgørende formål. Mærkerne er 7 x 10 cm. og kraftigt lamineret i mat, så de kan holde til vind og vejr. De koster 20 kr. stk. og kan købes hos. Vorupør Slagter (som endda dobler de indkomne beløb). . Vesterhavscafeen. . MENY. . BrinchSale. . VØ Surf & Pizza. . Cafe Melange. . Novasol. . Vorupør Feriehusudlejning. . flere af byens håndværkere er også med..... læs baggrunden på næste side..

Kræmmermarked 2019

02-08-2019

Kræmmermarked

Så er årets kræmmermarked i fuld gang. Her er alt hvad både maven og samlergenet kan drømme om. Vi har været en tur rundt på pladsen og talt med arrangører og kræmmere.

Ny legeplads

24-07-2019

Ny legeplads i Fribørnehuset

Nu har Fribørnehuset samlet næsten halvdelen af de godt 500.000 kr. ind til den nye legeplads. Arbejdet er sat igang, og byens børn begynder at glæde sig tilde mange nye spændende legemuligheder. Legepladsen bliver åben for både børnene i Fribørnehuset, bynes øvrige børn og gæster. Vi var på besøg for at få et kig ind i den nye spændende verden.

Året Vorupøring 2019

21-07-2019

Årets Vorupøring

Som sidste punkt på Årets Strandfest udnævnes hvert år "Årets Vorupøring" Som du kan se på billedet tilfaldt æren i år, Bente Werenberg.

Strandrensning

14-07-2019

Cleanup sunday renser ud

Alle taler om miljø, plastaffald og klimaet; men heldigvis er der også flere og flere, der gør noget ved det. Læs her om en af de nye græsrodsorganisationer, som vil have os alle til at gøre den lille indsats, som kan gøre den store forskel til gavn for os alle.