Neuheiten

Ny servicebygning på Campingpladsen

11-01-2019

 

Så oprandt dagen hvor taget blev lukket på den store nye servicebygning på Campingpladsen. Som traditionen siger, var det en lejlighed til at holde rejsegilde for de håndværkere, som har været involveret i byggeriet.

Det var en blæsende kuling fra vest, så de fremmødte var glade for at de varme pølser og drikkevarerne fra det lokale bryggeri blev serveret indendøre.
Så var der jo også bedre mulighed for at kigge nærmere på de nye faciliteter.

Chatrine viser stolt rundt efter hun har tjekket at ingen mangler varme pølser.
Det er en imponerende bygning, der bærer tydeligt præg af, at de har sat sig ind i gæsternes behov og at den kan holde til at blive flittigt brugt.
Lige ved hovedindgangen er selve toiletterne placeret, så de er lette at komme til. Længere ned af gangen kommer badeområdet, som består af både almindelige baderum, samt handicap og familierum. Ganske praktisk, så er familierummet placeret tæt ved den anden dør, som fører direkte ud til legepladsen - man har jo før hørt om at ikke alle i familien bliver færdige med at bade på samme tid.

En ting, som campinggæsterne garanteret bliver begejstrede for, og som vil blive nydt, er det store køkkenområde.
Ud over mange komfurpladser, køle- og frostkapacitet, er der også tænkt cafeborde ind, så der er mulighed for også at spise maden i bygningen, hvis man ikke ønsker at tage det med til teltet eller campingvognen.

Adspurgt om ikke det skulle have været vist frem for en lidt bredere kreds end bare håndværkerne og ansatte i Meny/Feriepartner, svarer Flemming med et smil, "vi har da tænkt på at markere det lidt større, når vi kommer tættere på sæsonen."

"Hvis du er færdig med at tage billeder nu, så vil vi lige tage pølserne med op på bakken til de håndværkere, som har travlt og ikke har tid til at komme herned", siger Chathrine og Flemming. Jeg snupper lige en enkelt pølse mere og bliver inde i læ i den nye bygning, mens parret kæmper sig imod blæsten op ad bakken.