Nyheder

VM - KUN 5 DAGE TILBAGE

26-08-2017

Om 5 Dage går det løs med COPENCOLDHAWAII - VM i SUP - Stand up paddle board og det er aller første gang det afholde i Europa.

 

Arrangementet er delt i to "venues". Der vil være åbningsceremoni fredag 1. september,  i København foran Opera Huset.

Lørdag og søndag 2+3. september skydes konkurrencerne i gang i København, med 20 km race og sprint dicipliner for mænd og kvinder.

Søndag d. 3. september transporteres atleter, udstyr og officials til den anden ende af landet - hvor de i Vorupør "Heart of Coldhawaii", vil blive indlogeret.

Mandag. d. 4. september er der hvile dag for atleterne og der vil om aftenen blive afhold en åbningsceremoni i Vorupør.

Tirsdag - søndag 4.-10. september, afvikles der konkurrencer i "wave", "technical race" og "relay" i Vorupør.

Hver morgen afholdes der møde, hvor forholdene vurderes og der bestemmes hvilke konkurrencer der afvikles hvornår, så der er ikke et "bestemt" program for dette - dog lægges der info ud om dette dagligt på facebook siderne Cold Hawaii Penguin og Vorupør Cold Hawaii, hvor der også findes link til livestream.

Envidere kan der også ses lidt via link til webcam her på Vorupor.dk 

Hele ugen i Vorupør vil der fra mandag - søndag være rig mulighed for at nyde all slags forfriskelser på cafeer og restauranter.

Sidst men ikke mindst vil der være "BIG PARTY TIME" til"Copencoldhawaii VØ Surffestival" både fredag + lørdag og ikke mindst med afslutningsceremoni søndag. Følg linket her for at sikre dig din billet til festerne DU BARE IKKE VIL GÅ GLIP AF!!

 

Vi håber at se en masse mennesker til et af de største Surf-arrangementer i Danmark til dato  - der er gratis adgang for alle.