Nyheder

Vi lader os ikke blæse omkuld

28-12-2016

Vi lader os ikke blæse omkuld.

 

Vi har besluttet, at vi ikke lader os kue af blæsten; men vil "vise verden" at havboere er vant til at tilpasse sig vind og vejr.
VI GENNEMFØRER DERFOR FESTIVALEN, men med en del ændringer.
Saunaen er smadret og kan ikke retableres - derfor bliver det uden sauna. Havbadet er dækket af sand og vand, så den bliver ikke benyttet. Vi rykker nord for molen, og baderne går i vandet herfra. Der vil blive placeret 3 store varmtvandsbassiner, så alle kan få varmen efter den kolde vandgang. Omklædningen bliver rykket til redningshuset, og badernes bar bliver placeret tæt herpå.
Der vil blive opstillet 5 hytter og en pølsevogn på foreningsvejen mellem Sdr. Spilhus og Vesterhavscafeen.
Vi gennemfører altså næsten samme program, men i en noget anderledes opstilling.

3. juledag går hele byen i gang med at rydde op og indrette det nye område.

Det bliver en vild og stor oplevelse at se resultatet af naturens kræfter mens man får det kolde gys, og mærker varmen fra den hjertelige stemning.
Vi starter badning med at skåle i et glas champagne for sammen at vise, at vi er seje og ikke giver op overfor naturens kræfter.
De personer, som har købt billet efter det gamle program kan selvfølgelig få pengene tilbage, men så går man glib af en oplevelse, som der vil blive talt om i mange år. 
(for god ordens skyld vil jeg også lige sige, at den endelige beslutning om badning selvfølgelig først bliver truffet imorgen, når vi kan se bølger og strøm)