Nyheder

ONE OF THE BEST CHAMPIONSHIPS EVER SEEN...

07-11-2017

De kom, de så, de SUP´Surfede..

 

2017 ISA WORLDS SUP CHAMPIONSHIP er og bliver en en oplevelse vi alle husker.

Dette storslåede arrangement startede med en flot Åbningsceremoni i København og med to dages konkurrence inden hele "setup´et" drog tværs over landet til nordvestkysten, til "HEARTOFCOLDHAWAII" nemlig VORUPØR <3

Hele byen "stod på hovedet" og viste endnu engang, at sammen løfter vi i fælles flok, herude i vores lille samfund.

En uge i vores alles paradis - "det var en helt magisk atmosfære" og det var en kæmpe oplevelse og ikke mindst ære for os alle, at få lov til at deltage i og mærke dette arrangement, helt tæt på.

Det var en ganske speciel uge i vores lille "fiskersamfund", der blev samarbejdet og koordineret på tværs af konkurrencen og den "daglige gang" af fiskere og turistbåde, hvilket gjorde at det blev et helt naturligt "indslag" i mellem konkurrencerne og til stor fornøjelse for de mange tilskuere og ikke mindst de besøgende fra 42 nationer verden over. 

En helt ubeskrivelig følse der ikke kan sættes ord på - det var en "once in a lifetime experience" <3 <3

Lige så stort som det var at være en del af dette, lige så "tomt og stille" føltes det i dagene efter - det var en magisk uge i Vorupør og den har berørt os alle på særligt og positivt vis.

Det gør os endnu mere stolte af vores lille samfund og evne til at arbejde på tværs af foreninger, erhverv, private m.v.

at  læse at "2017 ISA WORLDS SUP CHAMPIONSHIP" er nomineret til "The 2017 Industry Professional award"

(læs mere OG GIV DIN STEMME HER)..

 

Der bliver bland andet skrevet:

-With this being Denmarks first time hosting the event, they strived for complete perfection and from all reports they achieved just that.

- In terms of entertainment value and quality there championships were certainly one of the best this discipline has ever seen.

-Ultimately it was the pride both the athletes and organisers took in the event that made the difference, paving the way for a memorable championships.

VI HAR GOD GRUND TIL AT VÆRE STOLTE AF VORES LILLE SAMFUND <3 <3 <3