Nyheder

Fiskebord/fiskekasser

18-07-2020

Anderledes Fiskebord.

 

så starter afhentningen

så starter afhentningen

det er med hænderne fulde

det er med hænderne fulde

så er det med at holde tungen lige i munden

så er det med at holde tungen lige i munden

I år skulle have været 33. gang Vorupør Boldklub kunne afholde strandfest i Vorupør.
Desværre satte Covid-19 en stopper for det......
Men i starten af maj måned mødtes strandfestudvalget og besluttede hurtigt, at der alligevel skulle afholdes fiskebord; bare hver for sig...
Alle havde jo taget fri i strandfestugen alligevel. :-)

De sidste 7 år har VBK været slået sammen med Klitmøller IF i fodbold; men dette samarbejde ophørte i efteråret 2019. Så nu, hvor klubben er "sig selv" igen, betyder det også, at de selv skal betale alle regninger og ikke dele dem med Klitmøller.

VBK har en ambition om at være det sjoveste hold i Thy at spille for. Her er det sociale i højsædet og resultaterne sekundære. Målet er at hele byen skal samles på stadion, når der spilles fodbold.

For at få det store arrangement med fiskekasserne til at lykkes, var hele "fiskeholdet" i aktivitet. Det vil sige at allerede torsdag mødte de første 20 personer ind. Fredag, hvor det sidste skulle tilberedes og de ca. 300 kasser pakkes, var der 30 personer igang. og til udleveringen lørdag var der også ca. 20 personer.
Så de er ikke kommet sovende til successen.

de pakkede kasser står på køl

de pakkede kasser står på køl

lækkert indhold

lækkert indhold

i alle kasser var beskrivelser samt hilsen fra Boldklubben.

i alle kasser var beskrivelser samt hilsen fra Boldklubben.

Stort ekstra sponsorat

Da udleveringen var godt overstået, og hjælperne sad og drøftede, hvor mange penge det store arbejde har skaffet til klubbens arbejde, dukkede købmand Flemming Yde Larsen fra MENY op med en dejlig stor overraskelse.
En check på et ekstra sponsorat på 40.000 kr. til hjælp til at betale ovennævnte udgifter samt til fejring af klubbens 90 års jubilæum.
En fejring, der samtidig bliver en tydelig markering af at klubben nu igen er helt sin egen.
Dette sponsorat er blevet muligt, da KFI (Købmændenes Finansieringsinstitut) har sat en pulje til rådighed for lokale klubber, som har det svært under Coronaen. Lokale selvstændige købmænd kan søge puljen, og være afsender som sponsor.

 

Hvis du også har fået lyst til at støtte byens boldklub, så koster et passivt medlemsskab 100 kr. (for hele husstanden 150 kr).
Dette beløb kan indbetales på mobilepay 86 33 68 eller via bank reg.: 9129 konto 113 01 000 70
husk at skrive afsender.