Kalender

Julemesse -

18-11-2023

fra sidste år:

Så er Vorupør klar til JULEMESSE for 10. ende gang - den 19. og 20. november.

At det er 10. ende gang skyldes udelukkende, at vi har været nødt til at aflyse de sidste to år på grund af Corona. Men nu er vi klar med en endnu større og hyggeligere messe, hvor alle sejl er sat for at skabe endnu mere julestemning.
Det er efterhånden blevet en tradition, at hele byen står sammen om at lave landsdelens største og hyggeligste julemesse. ”Vi har valgt at flytte til ”Skolen” i år” fortæller Per Nielsen fra Vesterhavscafeen, ”det skyldes dels at Akvariet, hvor vi plejer at være, har udvidet med et rørebassin mere, så pladsen er blevet lidt. Det giver os til gengæld muligheden for at alle udstillerne får bedre plads til at vise de mange spændende varer og tjenesteydelser. Og mulighed for at lave et hyggeligt cafeområde, hvor gæsterne har lyst til at opholde sig lidt længere”

Der vil være deltagelse af så forskellige brancher som: fødevarer, butikker med tøj, gaveartikler og brugskunst, restauranter, håndværkere, ejendomsmæglere og sommerhusudlejning.

Der er deltagelse af 16 virksomheder, som alle har hjemme i Vorupør, eller har en vigtig del af deres forretning her i området. Derudover stiller messen plads til rådighed for de lokale foreninger, som har et eller andet budskab at give til de mange besøgende, som man forventer vil vende vejen forbi den sidste weekend i november.

”vi har været utroligt glade for alle årene i Akvariet”, siger Kim Poulsen, som er en anden af arrangørerne bag messen. ”og vi ved godt at alle gæsterne vil savne de mange fisk. Derfor gør vi os endnu mere umage med at lave en ny og anderledes julemesse. Faktisk er der bred enighed om, at flere af traditionerne bliver ”vendt på hovedet” – selvfølgelig uden at det går ud over den gode julestemning”

Prisen for at komme ind i akvariet og se de mange flotte stande er så lav som 20 kr. pr. person. Og når man tænker på de mange flotte præmier, som udstillerne trækker ud hver time på indgangsbilletten, er det vel mere at betragte som en lodseddel med stor gevinstchance end en udgift til entre, slutter Kim Poulsen.

Søndag kl. 12.30 kommer Nordvestjysk Pigekor og synger julen ind. Der vil også være sangere fra Spirekoret og fra korskolen, så det tegner til en både musikalsk og rigtig hyggelig oplevelse, hvor der nok skal blive trængsel i det store lokale.