Kalender

Julemesse -

23-11-2024

Så er Vorupør klar til årets JULEMESSE  - den 23. og 24. november.

Det er efterhånden blevet en tradition, at hele byen står sammen om at lave landsdelens største og hyggeligste julemesse. ”Vi valgte at flytte til ”Skolen” sidste år” fortæller Per Nielsen fra Vesterhavscafeen, ”og det viste sig at være en rigtig god beslutning".
Her er god plads til at alle udstillerne kan få varerne sat fristende frem, og alligevel god plads mellem standene, så vi kan få den rette julestemning frem.

Vi synes det kunne være spændende at koble den hyggelige gammeldags JUL sammen med den specielle stemning, der kendetegner Cold Hawaii. Så vi vælger igen i år, at det centrale bliver de specielle "Cold Hawaii juletræer". Det er et almindeligt grantræ, som vi klipper alle de øverste grene af, maler blå, og så vender på hovedet - på den måde bliver det en mellemting mellem et juletræ og en palme. Det fungerede rigtig godt sidste år.

Der vil være deltagelse af så forskellige brancher som: fødevarer, butikker med tøj, gaveartikler og brugskunst, restauranter, håndværkere, ejendomsmæglere og sommerhusudlejning.

Der er deltagelse af 16 virksomheder, som alle har hjemme i Vorupør, eller har en vigtig del af deres forretning her i området. Derudover stiller messen plads til rådighed for de lokale foreninger, som har et eller andet budskab at give til de mange besøgende, som man forventer vil vende vejen forbi den sidste weekend i november.

Prisen for at komme ind i akvariet og se de mange flotte stande er så lav som 20 kr. pr. person. Og når man tænker på de mange flotte præmier, som udstillerne trækker ud hver time på indgangsbilletten, er det vel mere at betragte som en lodseddel med stor gevinstchance end en udgift til entre, slutter Kim Poulsen.

Søndag  kommer Nordvestjysk Pigekor og synger julen ind. Det vil være sangere fra Spirekoret og fra korskolen, så det skal nok blive en både musikalsk og rigtig hyggelig oplevelse, hvor der nok skal blive trængsel i det store lokale.